Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens fågel, i saknad



Kärlekens fågel

kvittra på sin kvist

här låg mina ungar

när jag såg dem sist




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-12-12 01:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kviddevitt och tack för en näpen och friskfläktande dikt!!!
2006-12-12

  Manal
vilken söt dikt.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP