Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åteigen en poesidagbok från förr. ibland är det skönt att drömma sig tillbaka.


tankar från kils järnvägsstation

jag är på väg hem.
bort från hem. till hem.
tåget mellan arvika och örebro stannar i kil för ett byte. jag sätter mig ner på asfaltsperrongen. tar av mig skorna och känner värmen fylla hela min kropp.
varm asfalt mot bar hud. det är en underbar känsla av sommar. doften av tjära från järnvägsspåret smeker mina näsborrar. inte stickande som rök, inte sötsliskigt som parfym, utan just smekande.

sommarsmekande.




Övriga genrer av pastorn
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:12



Bookmark and Share


  Lillasyster F
En paus på vägen mellan två hem.
Vackert skrivet, jag känner igen doften från spåret. Otaliga gånger har jag kännt den och den betyder \"resa\" för mig.
2007-04-03

  Lill_poeten
Fin, enkel och målande!
Skulle vara roligt att få se lite nytt också!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

pastorn