Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storvåg, småvåg

små, små bränningar reser sig
möter stranden, men fångar
intet och bryts lika fort

ändå påminns man om att
den stora vågen började i
den lilla.




Fri vers av pastorn
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pastorn