Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två tankar utifrån egna erfarenheter


två tankar

- också ett hastverk kan bli ett mästerverk
- färsk post ger guldkant åt vardag




Övriga genrer av pastorn
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:13



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Två kloka tankar, perfekt, så fint:)
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

pastorn