Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

there

there´s something in your way
that makes me smile
i dont know what it is
i dont know why
you´re eatin me alive
and fuck with my mind
i gotta get away
but i dont know how
Why cant you be
like all the rest
a nameless face
or like that phonenumber
that you always seems forget




Fri vers av Gurrgel
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-13 16:57



Bookmark and Share


  wiicca
Så jävla bra.. jag översatte den just till svenska i skallen.. och då blev den ännu bättre... kraam!
2007-09-21

  hilja
Hmm känner igen mig!och håller med: \"Why cant you be like all the rest.. a nameless face..or like that phonenumber that you always seems forget\"
underbart skrivet!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gurrgel

Senast publicerade
there
i´m not the enemy
* Se alla