Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten har järnskor (god jul)


och segare kunde inte klockan gå,
för när man ligger ensam två veckor före jul,
och inte ens har hängt upp en julstjärna i fönstret.

är man trött och fattig på livet.

någon julgran blir det inte heller,
och julklapp har ingen förtjänat i år.

ha, någonsin.





den där jävla tomten är bara







ännu ett pissigt sätt för propaganda




Fri vers av okänd
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:47



Bookmark and Share


  Evelina-B
så sant som det är sagt, min vän


// eve <3
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

okänd