Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BARA FUCKING ORD!


favorit i repris

det är hemskt ta bort det
JAG HAR SETT NOG
bara så mycket kan mina ögon stå ut med
jag vill verkligen inte längre men jag kan inte vara tyst
som att springa blind därifrån men trasslar in mig i orden
springer runt slipar ner marken till ett spår av silversot

penna eller svärd jag har två ögon vi kör en dubbel
mina fingrar dras ur led jag kommer aldrig kunna smeka någon mer
jag är tillintetgjord igen

tal eller skönsång inte ens handling är värt mer nu för jag kan inte motivera
inte stoltsera bravera med mera än
såhär
ska minera antisovijetpropagera
täcka ögonblick med lera annars blir de flera
bombardera aptera bomberna armera
ska kanalisera
skulderna är era
edra
hedra

kom ihåg hur jag var igår
och glöm det sedan igen
så att jag inte finns kvar
att sabotera




Fri vers av BaraOrd
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-12-13 21:37



Bookmark and Share


    Elda
Jag gillar den fram till "såhär" i tredje stycket. Hela vägen fram dit är den asbra, jag gillar ordet "silversot", och jag gillar den i allmänhet. Men efter "såhär" blir det lite för mycket rim. Liksom.. Så mycket att det känns tillgjort. Och då faller den.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd