Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke om en person som betyder mycket för mig men som har en grund bild av mig som person som inte stämmer...


Innerst inne

Innerst inne finns du där
men du har bara en enda bild av mig
Innerst inne finns allt det där
som jag känner för dig

Innerst inne vill jag kasta allt
kapa bågen framför oss
Krama dig så tusenfallt
kasta besvikelsens ankare loss

Ta seglet med dig till lyckans land
radera din bild av mig i havets sand

Innerst inne vill jag det
medan du inget vill se...






Fri vers av Zivan
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:59



Bookmark and Share


  Rozhan
Vilken härlig text. Passionen genomsyrar den & du köär dia ord med så vackra tidlösa känslor. En uppgivenhet kan jag också urskilja - något som du verkligen karaktäriserat väll =) super!
2006-12-14

  Nanno
Jätte fin dikt..
Vet hur det känns när
personen man bryr sig mest om
uppfattar dig fel
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Zivan
Zivan