Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag fick jag reda på att en grabb i min gitarrcirkel, tagit ned skylten, eller så gjorde någon det åt honom, det framgick inte hur, när eller var det hände, blott att han gått in genom en dörr bara för att komma ut genom en annan, för mig har han blott r


Döden kan nog vänta, om den nu väntar just mig när det är så dags



En känsla bara,
tänker inte ta ner skylten
på länge än, om jag slipper,

har så mycket än att uträtta,
få se gryningarna
skymningarna
skifta färg och form,

evigheten
har nog tid
att vänta in mig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-12-14 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP