Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika

Jag vill hitta någon som är annorlunda.
Någon som förstår och som har viljan i hela sin kropp.
Någon som sticker ut.
Vem försöker jag lura?
Det finns ingen som är speciell, inte egentligen.
För i slutet av dagen när jag ligger i sängen och försöker sova,
så är jag inte så jävla unik som jag tror.
Det är nått jag har blivit lurad att tro.
...\"Du är inte någon annan lik\"...
Jävla smörja!




Övriga genrer av tequila
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-14 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tequila