Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Det fanns en tid då ljuset brann,
men vinden blåser ut ljuset om igen

slocknade ljus är inte vackra
de är hopplösa och tråkiga

Du tänder ljuset ibland, för en stund
men vinden är för stark




Fri vers av tequila
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-11-02 18:22



Bookmark and Share


    äpple
och fint, ska jag tillägga...
2005-11-06

    äpple
nej vad sorgligt anna :(
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

tequila