Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veronica. Den är inte 100% bäst, men det bevisar iaf lite hur jag känner. Är inte så bra med ord. Men du förstår nog ändå.


jag finns till för dig, för att visa dig vägen, rita dig en karta, som du själv sa en gång

Ditt liv är det enda du har
Så varför slösa det på lösa ord och tillgjorda leenden?
världen blir inte bättre ändå

Och du tror jag har blundat, och inte sett
de gånger du bara säger meningar
för att få andra
till att hålla tyst

Jag går inte på dina meningar
dina ord
eller dina tillgjorda leenden
Tyvärr

Även om det är så du vill ha det
så kommer jag aldrig göra det

. . .


Jag vill finnas till för dig,
rita dig en karta
Som du en gång sa till mig

I en saga, med krig,
hat, och massa svek
skulle jag varit ditt solsken
Och lyst upp din väg
så att du hittade hem


Jag skall hjälpa dig
med de vägar som du får problem med
då du inte orkar mer
då du bara vill stanna
ge upp
men dina svagheter är min uppgift
att hjälpa dig med
så jag bär ditt hjärta vidare i livet
och visar dig vägen





Fri vers av Johanna Almgren
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-12-14 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren