Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

jag orkar inte mer nu
orkar inte mer nu längre
inte mer nu längre, snälla

tårar föds vid ögats kontur
följer kindens rundning
dör vid mina läppar

jag vill inte bestämma mig
jag vill inte gråta
jag vill inte leva vidare nu

jag förstår inte
det förväntas
och önskas
men inget tillbaka
jag är den som ska ha ansvaret
men när jag får det
är det ingen som ställer upp

du måste väl också ta ansvaret?
vem ska få bestämma över mig?
jag, du, alla de som vet bäst?
vad betyder det att behöva fråga?

jag vill inte
jag orkar inte mer nu
snälla, bara låt mig slippa
låt bara min sorg vara över
för jag vill inte leva vidare nu
på villkor jag inte går med på

tårar föds vid ögats kontur
sabbar sminket för övrigt
drar svarta streck över mina kinders rundning
och dör vid mina läppar




Fri vers av Ankan
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-12-14 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan