Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIDVINTERFEST

I December när
mörker, snö och kyla
tar vid...

Känns det både för gammal
och ung
som en tung tid...

Men efter jul och
nyår...
man får...

En känsla av hopp...
i sin kropp...

För i januari ordnas
MIDVINTERFEST
då ljuset till oss åter vänt...
och man får sätta dörren
på glänt....


Sajo 061215




Fri vers av sajo
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-12-15 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo