Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 054 Om att bli vuxen



Isen under fotvalven
skälver och brister

bilden av
sagans glans och riken
jag för alltid mister




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-12-16 19:14



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja det här är poesi det, tack mvh
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP