Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rien


Perfekt
Underbar
Eftertraktad

Korrekt
Meningsfull
Vackert

Äventyr
Lust
Vilja

Le för mig !
Se mig !

Betrakta mig !
Önska mig !

Ge mig,
Det, jag, inte har

Uppskatta

Intresse

Behöv mig!




Fri vers av EmjJ
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-12-16 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmjJ