Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i väggen

Vi stressar för mycket i dag
Det står i alla tidningar
Lärare, florister, städare, busschaufförer går i väggen
Och jag håller med
Världen är sjuk
Vi stressas
Det är psykologi om melankoli, hallucinationer och illusioner
Det är engelska med grammatik, Pride and Prejudice och U2.
Det är svenska med särskrivningar, Mary Shelley, William Blake och Kafka
Andra året
Det är stressigt
Jag håller med tidningar, tv och radio
Men hela jag är dubbel moral
Lyssna inte när jag säger vad som är fel
Du vet endå att jag känner motsatsen
Jag gillar att stressa
Jag gillar att se hans händer när han lämnar tillbaka biografin om Shelley
MVG
Ingen missad svenska lektion på hela terminen
Jag gillar att se honom stå där och prata
För han har jag kämpat i 6 timmar med engelska ikväll
För han har jag svidande ögon ikväll
Mannen från den perfekta generationen, med dom perfekta generna, med den perfekta konsten
Som är den perfekta att analysera




Fri vers av Oproficiell
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-17 00:34



Bookmark and Share


  valpen
Har läst flera av dina alster. De gör mig förbannad och roar mig på samma gång. Du är duktig på att sätta ord på det samhälle vi lever i.
2015-12-01

  Knas_
Du är helt grym på att skriva Anna!
2007-01-04

    coffee-cup
Klockrent. ^^
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell