Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan till sommaren


Sommaren är saknad

Kylan är här
se vartåt det bär
värmen, solen,
allting borta är.

Vi har varken snö eller tö,
bara kyla,
hoppas snart att få se rö.

Sommaren är saknad.




Fri vers av Puttelitooo
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puttelitooo