Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morse

Sitter en morgon
sista veckan innan jullovet
på bussen
stirrar ut

himlen är djupblå och rosa och lila och hög
solen sveder trädtopparna
fälten är stora, vita, kalla
I mitt öra hör jag bicycle race med Queens

Jag tänker på dig
hur mycket du förändrats
hur mycket du betyder
att kärleken leker med mitt hjärta

Jag ler åt minnet av en väns leende
ser en glimmande vattenpöl mitt på en åker
och tänker
Det här är poesi.




Fri vers av Ankan
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan