Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt (haiku)

Tusen kristaller


gnistrar till i vinternatt


snön faller från skyn




Bunden vers (Haiku) av törne
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-20 15:08



Bookmark and Share


  eatinginside
Om det ändå vore så väl en regnig nyårsafton som denna... Fint skrivet!
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

törne
törne