Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
komentarer, snälla. har ni tagit er hit kan ni ju skänka mig en liiiiiten komentar oxå?


Drömmen är osann

D ragningskraft
R ör
Ö msesidigt
M ig
M ed
E nkla
N ödrop

Ä lskar du inte
R ytmen?

O lagliga
S ömnmedel
A vgudas
N är
N ågon dött

av drömmen
berusad
...




Fri vers av marianna
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-20 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianna