Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 085 Kyssen




Det vet man ju
att människor
säger en sak
och sedan handlar
helt motsatt

om hon till exempel
lovar att ta ned månen åt mig
för en kyss

så ger hon mig istället
en mager hushållsost

som plåster på såret
ger hon mig en
på halsen också

då står jag där
med en ost
på halsen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-12-20 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP