Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,


jag menar så mycket, men inte tillräckligt

Vi gör allt vi kan
Bara du och jag
Vi klarar allt
Jag klarar allt
När jag har dina händer
Och vi behöver inget mer
Och vi behöver ingen mer

Om jag ligger ner
Bara ligger ner
Och du ligger bredvid
Och vi fantiserar om verkligheten

Och jag vet inte hur jag riktigt ska säga
Hur jag känner
Tomma ord
Men jag menar så mycket
Men inte tillräckligt

Men om du ligger ner här bredvid
Och håller min hand
Och fantiserar om verkligheten
En stund
Glöm bort allt vi måste
Visa mig din verklighet

Låt oss bli fria en stund
Jag behöver din själ
Till att hela min

Om vi ligger här
Bara ligger ner
Och fantiserar om vår verklighet
Och jag berättar om min
Glöm bort allt vi måste och ska

Allt jag är
Allt jag någonsin vart
Allt är ditt
Allt jag någonsin kommer att bli
Är du redan
underbar




Fri vers av barajag
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-12-21 22:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
du kan skriva
vackert du!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

barajag