Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den handlar om en kille som jag tycker är aa lite olika saker om så den här texten handlar om en kille som jag tycker lite olika saker om:)


kärleks killen

hej dagbok


jag har precis blivigt i hop med en kille som jag älskar så himla mycket och jag vet inte vad jag ska göra men men jag kom på en sak man kan fråga han en sak men då frågade jag han och han tyckte om mig lika mycket jag älskar honom och jag hoppas att han älskar mig. Hans gamla tjej blev så ledsen så att hon skikade duma sms till mig det var jätte duma sms till slut öppnade jag inte mina sms.men då sa min kille lägg inte in måna i det här.sen slutade hon med det och vi chattar på msn nu jag och min kille om allt som har hänt.








älskar dig puss puss


önskar måna




Fri vers av måna
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-12-22 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

måna

Senast publicerade
god jul
kärleks killen
* Se alla