Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pinar plågar och letar hålrum

likt myror under huden
sticker och kliar
pinar mig under sömnen
stel och orörlig
fast mot min vilja
känsla av galenskap
icke mer tålig
bräcklig som glas
försöker ta mig ut
men det finns ingenstans
att ta vägen




Fri vers av choralone
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-01-07 10:58



Bookmark and Share


  Sara Boström
Från sig själv kan man inte fly, så sant och riktigt som du skriver. Känner plågsamt väl igen mig. Bra fångat.
2005-01-07

  Lina E
bra!
2005-01-07
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone