Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


se men inte röra

ingen förstår mig
när jag säger
\"hej, vill du gå hem med mig?\"
ingen förstår
färre förmår
att stilla min längtan

min hunger och min törst
är av ett annat slag
saknad och begär
förstås av alla
men ingen förmår
se men inte röra
jag kan ses
men inte röras




Fri vers av BaraOrd
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-12-24 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd