Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner är till för att svika.

Men alltså, det är lugnt.
Jag hade ju inte kännt dig så länge (13 år.)

Och du förklarade ju varför du inte ville vara vän med mig längre. (Du drog utan ett ord.)

Vi hade ju inte gjort så mycket tillsammas, och hade inte så mycket gemensamt. (13 år, lajv, minnen, säger ingenting?)

Det är lugnt, du hade ju en orsak.
(Tror jag, har hört den omvägen via någon som hade hört den från någon, som hade hört den från dig.)

Men det är bra att vi skilljs men ändå kan prata med varandra då och då.
(Du har inte pratat med mig sen du bestämnde dig för att dra.)

Du hade ju en bra orsak.
(Jag mådde dåligt, du orkade inte bry dig, man ska ju lämna det skepp som sjunker.)

Men det är lugn faktiskt.
(Det är faktiskt det, jag önskade att jag kunde säga att jag saknade dig. Men då skulle jag ljuga faktiskt.)

Visst är trofasta vänner underbara? (:
(Akta dig, dom drar så fort dom får chansen.)




Övriga genrer av requiem
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-12-24 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

requiem
requiem