Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och fast jag är mörkrädd

jag ska tydligen ner i källaren
och fast jag är mörkrädd
så går jag hela gången i mörker

jag slutade känna för en stund sedan
och fast jag är mörkrädd
så låter jag mörkret stå på

jag slutade bry mig om dig nu
och fast jag är mörkrädd
så vill jag inte att du håller i mig

och fast jag är mörkrädd
så kommer jag sova ensam varje natt
med ljuset på




Övriga genrer av requiem
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-01-23 16:04



Bookmark and Share


    marianna
"och fast jag är mörkrädd
så kommer jag sova ensam varje natt
med ljuset på
"

Jefflar vilket snyggt slut O_O
Bravoo!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

requiem
requiem