Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap ? :P

Du är alldeles förtjusande vacker så som stjärnorna faller över himmelen.
Jorden snurrar i evighet liksom din kärlek till allt levande ting på denna jord.
Din vänskap till mig kommer alltid bestå så som naturen förevig är grön.
Din Tobias




Fri vers av Backen
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-12-26 01:29



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Naawh.. så fint :)
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Backen