Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knasbilder jag målar

knasbild jag målar
sne bild av hur det ska vara
verkligheten kan te sig annorlunda
på annat sätt än mitt sinne bildat
jag kliver runt bland inbillade
föreställningar
ja kanske
nej aldrig!
njae
vet inte
åh för helvete,
bestäm dig någon gång!
stora släggan
krossa muren
den du en gång byggt
av pansar




Fri vers av choralone
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-01-08 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone