Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad




Mitt hjärta gråter

Dina blickar sårar



om jag visste mitt slut
skulle aldrig börjat




Fri vers av Nadine
Läst 738 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-12-26 03:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tänk vad blickar kan såra, ofta mycket mera än ord...Och sedan om man kunde dra tiden tillbaka, aldrig börjat på det där där slutet smärtade så ! Du har skrivit en mycket vacker o sorglig dikt, rakt ärligt ...Lysande!
2007-07-11

  ulli
shit. träffande dikt. skönt flyt. SNYGGT.
2007-05-27

    solomio
stark text
2007-05-27

  Micael Axelsson
Do\'h! \"... kärnpunkts tankar\" skulle det ju stå ju
2007-03-15

  Micael Axelsson
På så få rader, lyckas du få in riktiga kärnpunkts känslor, som är starkt anknytna i känslorna...
2007-03-15

  Lasseman VIP
tänk om man kunde göra om...slippa smärtan, det var bra och starkt skrivet..mvh
2007-03-13

  Amina
Så kort men ändå så lyckas du få in allt som behövs på den lilla. Gillar så mycket!!
//amina
2007-03-03

    sunnanvind
Ibland ångrar man... Det känns tydligt här! mycket smärta!
Väl skrivet!
2007-03-02

    Gondi
Den här var bra.
2007-02-09

  Nanno
Jätte bra skrivet..
precis så känner jag just nu
2007-02-04

  sabina stark
Fint skrivet.
2007-02-02

  Nina V A
Ja nog beskriver dina rader ett djup av att vara sårad alltid, kännbart och bra!
2007-01-28

  Nettan
Det känns i hjärtat att läsa det du skildrat så fint här!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nadine
Nadine

Senast publicerade
Sårad
* Se alla