Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag bidrar knappast till tillfrisknandet...


det är en sjuk värld

Mange hade tänkt att skriva några sista ord, men det blev sådär svårt när han, varje gång han skulle släppa blicken från pappret en stund, stirrade in i en pistolmynning.
Louise satt med en \"highpower browning handgun\" riktad mot Manges tinning och skrockade lite ironiskt, så att hennes tjugoettåriga bröst guppade självbelåtet, när en svettpärla bröt sig loss från Manges panna och landade på skjortkragen.

Mange skrev \"hon skrattar när min panna gråter\" och det var allt som någonsin blev skrivet på det pappersarket innan en mynningseld blev allt som Mange såg innan Louise spred ut hans tankar på väggen bakom och pappret bestänktes av en rödgrå sörja.

- she takes away your pain, like a bullet to the brain, lalala
Louise nynnade förnöjt på sin favoritlåt av Ricky Martin, särskillt nöjd över att just den frasen kändes nästan lika träffande som kulan i Manges panna.

Louise sänkte pistolen, lade den på stolen när hon reste sig ifrån den och gick fram till Manges lik. Hon kände på Manges kuk innanför byxorna. Jo, den var fortfarande hård. Det hade blivit en snabb vändning för kvällens krogragg.

Själv var hon fortfarande kåt, så hon tog av dig trosorna under klänningen, lade pistolen på golvet och satte sig på stolen igen, och så smekte hon sig till orgasm inför Manges fortfarande öppna ögon.




Prosa (Novell) av BaraOrd
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-12-26 15:57



Bookmark and Share


  Axelandra
Sexigt
2006-12-26

    wilja
bisarrt bra.
hade du låten i åtanke innan du började skriva? det är väldigt hand i handske över det hela. på ett positivt sätt alltså.
"hon skrattar när min panna gråter", bästa formuleringen!
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd