Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig ty jag har syndat

Dags att dokumentera alla utgifter
från månadens utsvävningar
och slösaktighet

\"Skriv upp det på min syndabock\"
fungerar inte längre
någon har stänkt ett konto
och jag har definitivt låst mitt

Halva ansiktet kommer i ljuset
och masken dras sakta åt sidan
bland ruttna kindben
och slitna käkar

litet lättat leende

Räkningen kommer med posten
öppnas mitt i natten
när månljuset håller dig uppe
tills det inte finns mer
än 24 timmar om dygnet

Synda, syndare
jag är
förlåt mig, ty jag har syndat





Fri vers av A-M
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-01-09 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos