Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Frosten ligger på marken som en glittertäckt kristallvärld.
Och jag vill bara kasta mig ned på marken
(med strumpbyxor kjol och prinsesskrona)
och skrapa lös allt glittrigt med naglarna
klösa mina fingrar blodiga mot marken.
stoppa det i jackfickan och ta med mig hem.

För jag förtjänar glitter.




Fri vers av miqa
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-12-28 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miqa