Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 112 Abstraktion




Jag är likt vatten
jag kokar
är uppåt

i form¨
av ånga




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-12-28 19:39



Bookmark and Share


  marianela
Mycket snyggt! Avskalat, dubbelbottnat - sånt gillar jag!
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP