Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...:::...


Vi kan sitta under trappan och lyssna på Hello Saferide och dricka vin ikväll om du vill...

Jag fick sex stjärnor på rad
och det gnistrade så vackert
i tvrutan
och du log

jag såg
i backspegeln
och insåg
i framtiden
att jag saknar sådan

jag fastnar som kajalpoet
i tullen
tangenterna trycks ner
i takt med fotstegen
och plötsligt
spelar jag livet på pianot

för en flaska vin får du mig
och en titel
älskling
jag kan rita
ögon
i din hårbotten
och du är aldrig ensam
mer

vi kan sitta under trappan
(jag klarar inte av
stolar och bord
det vet du)
och låtsas
att vi är långt
långt bortom tonåren
vi kan samla alla
drömmar och ambitioner
och låta dem drunkna
tillsammans
vill du?

Jag kan läsa
en av alla dikter
för dig
och vi kan tro
på framtiden
(fast vi vet
att den aldrig kommer)





Fri vers av mystikrytmik
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-28 22:59



Bookmark and Share


  matrjosjka
jag skulle inte banga!
du skriver sa man blir gratfardig, speciellt nar man ar pa andra sidan jorden och saknar lilla dig.
puss.
2006-12-31

    Morning Glory
sjukt fin. var ska det här sluta? överge oss aldrig.
2006-12-29

  Christer Eriksson
gillar raden, kanske för jag känner mig för gammal för att vara kajalpoet..
"jag fastnar som kajalpoet
i tullen
tangenterna trycks ner
i takt med fotstegen
och plötsligt
spelar jag livet på pianot"
.. men annika norlin/hello saferide har varit grym de gånger jag sett henne, så för fan, bra musik, vin o juste poesi, det kan ju inte bli bättre..
2006-12-28

  jeremy
"för en flaska vin får du mig
och en titel
älskling
jag kan rita
ögon
i din hårbotten
och du är aldrig ensam
mer"

det här är ju fantastiskt.
strålande
strålande.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mystikrytmik

Mina favoriter
Rock\'n\'roll