Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla hemlighet

var är riddaren på vit häst ?
vad är det som händer härnäst?
Men det finns inga flickor i vita klänningar,
och trolovningar i evighet
Det är min lilla hemlighet

Jag har sett sanningen,
ni vet det där i vitögat man ska se
Ska jag viska det till er?
Hur det verkligen ligger till?

Det finns inga flickor i vita klänningar
och flor i sitt hår
Det finns inga röda rosor
I uppsatt hår

Fråga mig, jag vet
Men det är min lilla hemlighet




Övriga genrer av Herself
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-12-29 13:52



Bookmark and Share


    Camillaa
skitbra verkligen

/ C
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself