Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller om dig


allt handlar inte om mig

mina kappa för vinden
sydliga vindar
ögon ansikten som hånler
mina fingrar min tunga
multna broar mellan mig och dig
bara hälften kommer över vallgraven
resten drunknar
tillbaka i cirkulationen
blodcirkulationen

älskade inquisitor
du ljusgråa sköna
svart på vitt
under mitt färgfilter

bergsmassiv i lågor
farhågor
är det för sent

droppe på droppe
i en läckande bägare
som ett såll
som en sten emot min panna




Fri vers av BaraOrd
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-12-29 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd