Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnära



Vi förfäras,
förundras
och förgås
av varandra.

Förtära,
för-nära,
alldeles för kära.

För att förstå, hur lite, för långt är att gå




Fri vers av Biancca
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-12-29 22:57



Bookmark and Share


  Tina-sol
Tack för kommentaren. "Förnära" var också söt. En tungvrickare där läsaren får tänka till. Särskilt sista raden. Den är ball.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Biancca

Senast publicerade
Sorti
Und zwei
Förnära
* Se alla