Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


en till blödig dikt

hey, honey
tell me you love me

sammanflätade fingrar
kroppar men det stannar i bilder
jag står som en ensam solros
ingen jävel slingrar sig samman med mig
i praktiken

i teorin så är vi oskiljaktiga

på rygg
I\'ll let you be on top
se stjärnorna och stöna
hata att vi aldrig kan nå dem
glöm frågan: vilka är vi?

vi är tillsammans
och det är allt som betyder något
nu




Fri vers av BaraOrd
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-12-30 13:31



Bookmark and Share


  andreawolf
usch vad bra

*bokmärka*
2007-01-02

  vissla
bra och starka ord om förtätade ögonblick
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd