Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äger tystnad


jag äger tystnad

i ett oändligt kaos

härjar kärleken




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 17:31



Bookmark and Share


  Söder
Gillar den här. Kärleken kan verkligen härja ibland, hur som helst.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP