Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen av kärlek, är vibrerande väggar, men jag slogs tillbaks

Jag trodde dina andetag var äkta
jag trodde ditt hjärta slog
men det var bara en illusion av
kärlekens väggar

Det vibrerar
studdsar tillbaks
Det nuddade mitt hjärta
jag slogs tillbaks

och ditt annsikte bara försvann




Fri vers av Johanna Almgren
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 01:34



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanon!!!
2007-09-23

  Reservskåningen
Ja viss kärlek är en illusion
Bry dig inte om den...
Den sanna kärleken är så mycket bättre
Men det vet man ju inte förrän efteråt...
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren