Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs.


Han kom! Han såg! Men den jäveln somnade..

Hennes smekande blick
Hans lekande händer
Allt de gav, allt de fick
För en sekund i sänder.
--
Hur hon bågnade med höften
Han slog i kärlekens grund
Hur hon hörde hans löften
Om en framtid så sund.
--
Hur han höll henne hårt
Vek sig på sin höjd
Hur allting blev så svårt
Hur stoltheten blev böjd.
--
Hur hettan sakta försvann
Hur känslan domnade
Hur hon förlorade, han vann
Och hur han somnade.
--
Hennes smekande blick
Hans stendöda händer
Allt hon gav, inget hon fick
Hon hatar när det händer.




Fri vers av Anagram
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-12-31 01:42



Bookmark and Share


    The one winged angel
Den vara bra. den hade en liten rolig twist i slutet på något sätt. bra skriven iallafall
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anagram