Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än nog

vi syns
mindre än vanligt
mer än nog
vaknad ur dvalan
checkar ut, fyller upp
tanken
tvättar rent
fönster, mot norr
söder öster vilsen
förblir förmodligen
annanstans
och saknar något lämpligt
att gömmas under




Fri vers av isa mo
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-01-11 14:22



Bookmark and Share


  Paulina
Jag tycker tycker det är bra skrivet. Dock känns inte radbyterna och vissa ordföljder helt klockrent. Men det är en väldigt spännade dikt.
2005-01-12
  > Nästa text
< Föregående

isa mo