Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experiment av tankar utan eftertanke. Du läser mig.


En lützens festlokal

I festlokalen
Där Lützen gjorde comeback
Genom en frenetisk rökmaskin
Stod en pojke och du
Sammanflätade av saknad.
När epilepsilyktan försökte göra sig påmind
Genom att blinka i takt med basen
Skonade du pojken, genom att vända
Hans rygg däremot.
Den överförfriskade polarens blick
var flackande och sökande
Precis så att den missade
En pojke, som älskade en flicka
när dimman låg tät..




Fri vers av Anagram
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-01-01 19:45



Bookmark and Share


  Nina V A
Den lützen och epilepsilyktan känner jag igen, riktigt bra beskrivning. Ibland är tankar utan eftertanke riktigt jäkla sköna, tycker jag!!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Anagram