Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska bo

Bo själv
länge sedan
alldeles för kort
stagnerar utan självständighet
sin vana trogen slösar
med väntan
jag krymper
jag upphör att existera
om jag ej får vara själv
ibland
jag är ledsen
om någon sårats
av mina ord
vi möts i mitt nya bo
med nya tag
god dag




Fri vers av choralone
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-01-11 20:30



Bookmark and Share


  karenina VIP
att va för sig själv ibland måste man få... för att orka med både sig själv o andra.
2005-01-15
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone