Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag satt jag på fontänens trapp i väntan på äventyret, satt och åt några medhavda smörgåsar med någorlunda kall stekt strömming på, tappade litet av strömmingen på fontänens kant, strax kom en mås och nappade åt sig den... det var allt ett skådespel...


DB2 133 Enkelriktat




Jag kramar den hand
du håller mig
så fast med

jag kysser
bort dina tårar
över att jag
är den enda i mitt slag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-02 00:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tycker att den gör ont,
men ja lite vacker också kanske
sista raden berör
2007-01-02

  aftermath
märkligt vacker text att läsas ofta bokmärkes därför.
2007-01-02

    Sandra Odhage
Gillar ;)

//Sandra
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP