Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns alltid något bra


1000 skäl att älska

du var ett misstag
men det är inte så
att jag inte älskar dig ändå

fast ordet misstag är en överdrift
snarare var hon, eller ännu hellre vi, ett misstag
och du resultatet

men ändå
fastän jag blev tvungen att bli vuxen så fort
fastän alla möjliga band bröts
föräldrar, vänner, släkt
så finns du där som en pistol mot min tinning
och tvingar mig att göra bra ifrån mig
och det räddar mig varje dag




Fri vers av magnos
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-02 19:38



Bookmark and Share


    Camillaa
Känner smärtan!

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

magnos