Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självbiografi

jag skrev aldrig om mig själv
jag ljög för dig när du trodde att allt jag skrivit var sant
att varje dikt var en sanning
men jag kan inte se att det kan krävas
eller att det ens skulle vara intressant
du vet inte hur fattigt mitt liv är

jag skrev om andra människor
om dinosaurier och psykfall
som alla mycket väl kunde varit jag
vi har i alla fall mycket gemensamt
men du kan aldrig veta
och det stör dig

du ligger sömnlös på grund av det här jag nyss skrivit
det gör jag med
kanske




Fri vers av magnos
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-01-03 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos