Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat mitt

När tårar rinner ner från mina kinder
när det är kallt runtomkring mig
och världen är så grå
är det du som får mig att fortsätta gå
trots rädsla och ensamhet
får du mig att förstå
att ingen kan ta ifrån mig mina drömmar
förutom jag själv.

Det må vara en lång väg att gå
och kanske tar jag fel väg
kanske tappar jag bort mig själv
men det gör ingenting
det är min dröm jag ska till.

Jag ska berätta sanningen för mig själv
det må göra ont och hoppet må försvinna
men jag måste fortsätta framåt
när jag väl klarat av ett hinder
kan inget stoppa mig från att klara av det andra.

På min väg ska jag hitta mig själv
om och om igen
jag ska vara den jag är
och göra som jag vill
trots att rädslan finns där intill,
måste jag följa hjärtat mitt.




Fri vers av Atena
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-03 17:00



Bookmark and Share


  Jeanette
Tycker mycket om denna text!
Känner igen mig.. men man kanske ändå måste ha någon där brevid som kan stötta dig när det känns svårt, eller?

Tack, för underbar läsning i alla fall :D
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena